Fitale breidt uit

26 . 02 . 2021

Wie is Brian: 

Brian Swainsbury, wordt per 1 maart 2021 actief als Commercieel adviseur bij Fitale.

Ik woon samen in Den Bosch en ben vader van 2 dochters.
In mijn jonge jaren besefte ik, na het afronden van mijn studie commerciële economie dat ik het interessanter vond om te begrijpen wie deze mensen zijn die de economie vorm geven en waarom zij dit doen.
Hieruit voortvloeiend heb ik destijds in de avonduren, naast mijn baan,een P&O opleiding gevolgd.
Na in het bedrijfsleven de nodige commerciële ervaringen opgedaan te hebben, merkte ik dat ik het welzijn van collega's en klanten interessanter vond dan het daadwerkelijk aanprijzen van hetgeen ik te bieden had.
Sinds 2007 ben ik voornamelijk actief geweest in de arbeidsbemiddeling waarbij ik verantwoordelijk was voor zowel acquisitie van opdrachtgevers, als voor kandidaten en de zorg voor een prettige werkomgeving. waarbij de belangen van de werknemer steeds zwaarder gingen wegen.
Nu in 2021 heb ik de kans gekregen om bij te dragen aan de versterken en vergroten van de marktpositie van Fitale.
Middels een heldere missie en visie gekoppeld aan een sterke drive helpen wij bedrijven zichzelf te ontwikkelen tot een werkgever waar mensen op een duurzame manier met plezier naar hun werk gaan en derhalve met een positieve insteek weer bijdragen aan stabiliteit en continuïteit in de organisatie.

Twan Haans (foto bovenaan), ondernemer (participeert in meerdere bedrijven en is bedrijfsadviseur) is 46 jaar, getrouwd, vader van 1 dochter en woonachtig in Geldrop. Twan is vanaf het begin betrokken bij Fitale maar niet in een officiële operationele rol. Hij heeft nu de keuze gemaakt om in te stappen en om samen met ons team Fitale naar een hoger plan te brengen.

Welkom Brian en Twan, in ons mooie bedrijf!

Wij kijken als team Fitale uit naar deze mooie stappen en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. 

 

 

Wilt u weten of er in
uw organisatie aanwezige
kansen & risico’s zijn?

Een gesprek of afspraak plannen? Wij geven uw menselijk
kapitaal graag meer waarde.