Fitale sluit eerste 2 licentiehouders aan

30 . 06 . 2018

We verwelkomen Fokke Riemersma van Riemersma & Partners en Maarten Prins van VZP bedrijven. Zij gaan, na inmiddels opgeleid te zijn, als zelfstandig adviseur, de Fitale Adviesscan uitvoeren bij klanten.

Deze 0 meting van de totale HR cyclus is voor iedere ondernemer met personeel een must. Doordat wet en regelgeving, arbeidsmarkt en de mens in snel tempo veranderd en de werkgever zelf bezig is met de waan van de dag spreken wij uit ervaring (meer dan 100 Fitale Adviesscans uitgevoerd) dat werkgevers hierdoor veel kansen laten liggen maar ook daardoor onnodige risico's lopen.

Het HR domein zal meer gezien moeten worden als een integraal beleid in plaats van een één dimensionaal beleid. Laat de Fitale Adviesscan uitvoeren en weet waar de organisatie staat op bovengenoemde gebieden en wat de duurzame inzetbaarheidsstatus is. Hierdoor wordt het eenvoudiger en effectiever om veranderingen door te voeren. Lees op onze site de referenties van diverse partijen waar wij de Fitale Adviesscan hebben uitgevoerd. 

Voor meer info over samenwerken met Fitale, neem gerust contact met ons op via www.fitale.nl.

 

Wilt u weten of er in
uw organisatie aanwezige
kansen & risico’s zijn?

Een gesprek of afspraak plannen? Wij geven uw menselijk
kapitaal graag meer waarde.