HR Direct de volgende licentiehouder van Fitale

25 . 05 . 2020

TROTS dat we weer een samenwerking aan kunnen kondigen, HR Direct is nu officieel licentiehouder van de Fitale Adviesscan.

HR Direct gaat zelf aan de slag met Fitale Advies portal om al hun klanten inzicht te geven op het gebied van het grootste arbeidskapitaal; De mens!. Met deze werkwijze krijgt de profesionaliseringslag bij HR Direct verder vorm. De dienstverlening van HR Direct sluit naadloos aan op het handzame plan van aanpak uit de Fitale Adviesscan. 

Verandering begint met inzicht!.

Lisanne Pouwels beschrijft in het kort waarom HR Direct voor de Fitale Adviesscan heeft gekozen:

"Wij hebben vertrouwen in onze samenwerking met Fitale. Peter en Wilfred hebben een solide en compleet product neergezet, wat door onze klanten eenvoudig te gebruiken is. 

De scan van Fitale toont een goede nul-meting bij een nieuwe klant, we kunnen ervoor kiezen om de klant voorafgaand aan onze intake de scan te laten invullen, maar we kunnen hem ook samen met de klant op locatie invullen. De scan is gemakkelijk benaderbaar en overzichtelijk. Daarnaast kunnen we bij bestaande klanten een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren. Deze onderzoeken zijn vaak tijdrovend en het is niet eenvoudig om de gegevens objectief te benaderen en eventueel te vergelijken met voorgaande onderzoeken, met het MTO van Fitale hebben we een eenvoudig instrument in handen, dat we meerdere malen op gezette tijden kunnen inzetten."

Lisanne Pouwels, Sandra Manders en Guido Goorts dank voor het vertrouwen en wij kijken uit naar onze verdere samenwerking!

Team Fitale

Wilt u weten of er in
uw organisatie aanwezige
kansen & risico’s zijn?

Een gesprek of afspraak plannen? Wij geven uw menselijk
kapitaal graag meer waarde.