NiDi Bedrijfsopleidingen wordt ook opleidings- en certificeringspartner van de Fitale Adviesscan!

29 . 04 . 2021

Gary Damen (NiDi): “de scan die Peter de Hond van Fitale heeft ontwikkeld geeft organisaties een helder beeld hoe te komen tot een solide basis voor de implementatie van Duurzame Inzetbaarheid. Eerdere scans die wij gebruiken zitten met name op de individu en zien toe op eigenaarschap. De Fitale adviesscan is een scan die juist op organisatieniveau de randvoorwaarden rondom DI en de hiaten daarvan in beeld brengt. NiDi heeft al langer een samenwerking met Peter van Fitale. Mooi dat we als voorvechters van DI in Nederland nu deze samenwerking kunnen beklinken. Peter heeft iets moois neergezet en dat verdient een mooie plaats in ons uitgebreide DI netwerk”

Peter de Hond (Fitale): “Onze unieke scan kent gelukkig steeds meer gebruikers. Zoals eigenlijk alle scans in Nederland is het van groot belang dat degene die er mee werkt de onderdelen in samenhang begrijpt, kan duiden en kan toepassen. NiDi heeft ervaring met dit soort leergangen en ik ben dan ook ontzettend trots dat we nu ook een kwaliteitslabel aan adviseurs kunnen hangen die met onze tool gaan werken. Ik zie dit als het laatste puzzelstuk om onze scan in Nederland als een inventarisatie standaard te kunnen gaan laden.”

Het opleidingsprogramma duurt 2 dagen en is uiteraard zeer praktisch van aard. Deelnemers aan de opleiding ontvangen een certificaat en worden opgenomen in het register certified partner Fitale Advies.

De eerste groep gaat van start in juni 2021.

Meer informatie:

Remko Visser via remko.visser@nidibedrijfsopleidingen.nl

Peter de Hond via peter@fitale.nl

 

Wilt u weten of er in
uw organisatie aanwezige
kansen & risico’s zijn?

Een gesprek of afspraak plannen? Wij geven uw menselijk
kapitaal graag meer waarde.